video

Zhejiang KEISTER hidrolik CO., LTD

Zhejiang KEISTER hidrolik CO., LTD didirikan dina 1958, sarta diresmikeun salaku produsén profésional ti pompa hidrolik ku Kamentrian Mesin-Gedong Industri Cina.

Arrivals anyar

parusahaan urang diliwatan sertifikasi Sistim kualitas ISO9001 sarta ngagaduhan sababaraha patén-patén Nasional penemuan Modél.

produk urang

Kami produk parusahaan vane hidrolik ngompa jeung gear hidrolik ngompa jeung leuwih ti 500 modél.

Utamana ngekspor ka wewengkon Eropa, tenggara Asia, wétan Tengah, Amerika kidul jeung saterusna.