ВИДЕО

Жеџијанг KEISTER ХИДРАУЛИЧНА CO., LTD

Жеџијанг KEISTER ХИДРАУЛИЧНА CO., LTD е основана во 1958 година, и се означени како професионален производител на хидраулична пумпа од страна на Министерството за Машинско инжинерство индустрија на Кина.

Нови пристигнувања

Нашата компанија донесе ISO9001 системот за квалитет сертификација и доби голем број на Националната Пронајдокот модел патенти.

Нашиот производ

Нашата компанија производ хидраулични пумпи неиздржана и хидраулични опрема пумпи со повеќе од 500 модели.

Главно, за извоз во регионите на Европа, Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Јужна Америка и така натаму.