VIDEO

ZHEJIANG KEISTER HYDRAULIC CO., LTD

ZHEJIANG KEISTER HYDRAULIC CO., LTD iki diadegaké ing taun 1958, lan diresmèkaké dadi profesional Produsèn saka pump hydraulic dening Mentri saka Machine-Building Industry of China.

Baru

Our company liwati sertifikat sistem kualitas ISO9001 lan entuk Patents National Invention Model.

PRODUCT kita

Kita produk perusahaan vane hydraulic pump pindah hydraulic Pumps karo luwih saka 500 model.

Utamané ngekspor kanggo wilayah saka europe, Asia Kidul-wétan, wétan Tengah, Amerika kidul lan ing.